V naslednjem tednu bomo tako organizirali brezplačno spletno predavanje: Kako ohraniti optimizem in znižati raven stresa, ki ga bo vodil dr. Kristijan Musek Lešnik, predstojnik Centra za pozitivno psihologijo. Z vami bo spregovoril o pomembnosti pozitivnega razmišljanja v tako zahtevnih časih, kot smo jim priča te dni, ter vam predstavil uporabne tehnike, kako skrbeti za svoje počutje in za počutje drugih. Izvajati jih boste lahko začeli takoj in jih podelili tudi s svojimi najbližjimi.

Brezplačnega 60-minutnega spletnega predavanja Kako ohraniti optimizem in znižati raven stresa se lahko udeležite v dveh terminih, v četrtek, 26. marca, ob 16. ali ob 18. uri.

Izberite termin, ki vam bolj ustreza, in se prijavite še danes! Vsi udeleženci spletnega predavanja boste prejeli tudi njegov posnetek.

>> NA PRIJAVO

Spletno predavanje »Kako ohraniti optimizem in znižati raven stresa« bo potekalo v četrtek, 26. marca, ob 16. in ob 18. uri.

Na predavanju boste spoznali:

 • zakaj (in koliko) je optimizem zdrav,
 • kaj vam lahko pomaga, da se tudi v težjih časih počutite bolje,
 • kaj lahko naredite zase in za svoje počutje,
 • kaj lahko naredite za počutje ljudi okrog sebe,
 • kako lahko znižujete raven stresa in tesnobe,
 • kaj lahko naredite, če vas daje občutek strahu in tesnobe.

>> NA PRIJAVO

Preprosti koraki do prijave in poslušanja webinarja:

 1. Prijavite se prek zgornje povezave – odprla bo prijavni obrazec.
 2. Po prijavi boste po e-pošti prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bo tudi spletna povezava do dogodka.
 3. Pred začetkom webinarja kliknete na to povezavo in povezala vas bo z virtualno čakalnico, ob začetku dogodka pa boste avtomatično prevezani nanj.

Več informacij o izvedbi:

 • Na dan dogodka boste v elektronski poštni predal eno uro pred začetkom dodatno prejeli avtomatični opomnik s povezavo na dogodek.
 • Webinar se bo snemal, a posnetek ne bo zajel seznama poslušalcev.
 • Ob koncu predavanja boste imeli, če bo čas dopuščal, priložnost postavljati dodatna vprašanja v okencu za komentarje. Vprašanja in imena njihovih avtorjev bodo vidna na posnetku webinarja.

Veseli bomo, če boste naše vabilo delili z vašimi sodelavci!

Lep pozdrav!

Uredništvo Rokusove centrifuge*

* Rokusova centrifuga je nova zbirka zanimivih strokovnih prispevkov, namigov za lažje in pestrejše poučevanje, webinarjev, pa tudi zabavnih vsebin, povezanih z učiteljskim poklicem. Več na www.rokusova-centrifuga.si.